Om Peterpayne.net

Nettsiden min så dagens lys i 2011, og denne om-oss-siden har blitt redigert mange ganger siden det. Opprinnelig konsentrerte jeg meg om å skrive om mine egne jorda-rundt-reiser, haiketurer jeg tok rundt i Europa, og om en og annen fisketur i hjemlige trakter. I tillegg slang jeg ut en og annen artikkel om duppedingser og data. Det ble mye hummer og kanari gitt! At leserne mine den gangen var interesserte i akkurat det samme som meg, var vel noe usannsynlig.

Etter siste opprydding i tekstarkivet, har jeg bestemt meg for å spisse innholdet mye mer. Fokuset vil være på feriereiser som de fleste voksne kan relatere seg til. Charterturer til Kanariøyene for eksempel, det er slikt nordmenn flest liker.

Valget har naturligvis mye med min egen livssituasjon å gjøre. Loffeturene til eksotiske land er nå bare en drøm fra fortiden. Med 3 barn og familieforpliktelser, er det nok over med den biten i mitt liv. Se derfor opp for artikler om strandliv, eller severdigheter for store og små i Europeiske storbyer!